Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések

Az elhízás és visszahízás megakadályozásának a kulcsa az életmódbeli szokások kialakítása, valamint a hosszútávú szakszerű támogatás. Minél több váratlan és állandó életeseményt tapasztalunk meg közösen, annál több eseményhez lesz egy megoldókulcsod. Így egy olyan tudást sajátítasz el a saját életedhez alakítva, amivel magabiztosan tudsz tovább élni segítség nélkül is.

Semmi gond. A havi díjszabást direkt olyan értékben alakítottam ki, hogy ne kerüljön többe egy konditermi bérlet áránál, így egy pénztárca barát megoldást létrehozva. 😉

Online videós konzultáció formájában Skype, Zoom és e-mail formájában.

Abszolút! Kifejezetten ajánlom. Sokkal könnyebb és egyszerűbb egy háztartásban élőknek az életmódját kialakítani a céljaik érdekében, mintha csak az egyikük venne részt a programban. A közös célok, együttes motiváció gördülékenyebbé teszi a hosszútávú egészséges életmód megőrzését.

Jelenleg átutalással vagy Revoluton keresztül lehet fizetni.

Én plusz költséget semmilyen esetben nem számolok fel. A program során figyelembe vesszük, hogy milyen konyhai eszközök állnak rendelkezésedre, amelyek segíthetik a fogyásod és esetleg ajánlást teszek rá, ha hosszabb távon érdemesebb lenne beruházni valamire. A program során nem fogom azt kérni tőled, hogy a reggelt egy turmixal indítsd, ha nincs is turmix géped. Minden esetben figyelembe veszem a lehetőségeidet. 🙂

Ezután én kiküldök neked egy szerződést, amit alá kell majd írj és visszaküldj, valamint válaszolok a felmerülő kérdésekre. Ezután megtörténik a kifizetés (egy összegben vagy az első havi) majd elküldök néhány kérdőívet, melyek kitöltése után megbeszéljük az első konzultáció időpontját.

A bónuszcsomag folyamatosan bővül. Alapvetően különböző típusú csoportos órákra, edzőtermekbe és edzőkhöz biztosítok kedvezményt. Valamint masszázsstúdióban és vegán cukrászdában is van lehetőség kedvezményesen vásárolni.

Specifikus kérdések

Visszakérdeznék. Te azt a plusz 10kg-ot két hónap alatt szedted fel? Ha nem, akkor ne is várd, hogy egészséges módon leadd két hónap alatt. Az életmódváltó program lényege, hogy fokozatos ütemben stabilan lefogyj és megtanuld megtartani az alakodat. Ez miatt sem írok 2 hónapos étrendet. Rövid távon lehet, hogy megoldást nyújt, de nem gondolom, hogy lenne kedved évente egyszer felkeresni egy táplálkozási tanácsadót, hogy írjon egy étrendet, mert visszahíztál (sem egészségügyileg, sem anyagilag nem kifizetődő számodra).

A legfontosabb az, hogy megértsd én nem vagyok dietetikus. Nincs jogom étrendet adni neked a betegségedre kialakítva. Mindazonáltal számos olyan étkezési módszertan és étkezési ajánlás van, melyek lehetővé teszik a tünetek csökkentését dietetikai étrendírás nélkül is, ezekkel pedig tudok segíteni neked a program során. (Persze előzetes egyeztetés szükséges, hogy konkrétan milyen problémával küzdesz.)

Nem! Mindenki egységes árazásban részesül. A hitvallásom, hogy nincs két egyforma ember, nincs két egyforma életmód. Az, hogy beteg vagy pusztán egy a sok faktor közül, amely megkülönböztet másoktól.

Természetesen! Sőt! A Shape design életmód programnak pont ez a lényege! Figyelembe vesszük közösen, hogy milyen életmódot folytatsz, milyen napi teendőid vannak és a lehető legegészségesebb és legegyszerűbb megoldásokat hozzuk létre a céljaid elérése érdekében. A kulcs a fokozatosság.

Abszolút! Pont ez a lényege a programnak. A nyaralás is egy olyan része az életednek, amely időről időre előfordul. Erre is fontos kialakítani egy megoldást, attól függően mit szeretnél elérni vele.

Természetesen, addig állok a rendelkezésedre amíg úgy érzed bizonytalan vagy és elkell a segítség.

A Shape Design közösség azoknak szól, akik még csak fontolgatják az életmódváltást és a tartós fogyás technikáinak elsajátítását. Itt cikkeket, videókat és esettanulmányokat osztok meg, hogy jobban megismerjék az életmódprogram felépítését.