PAJZSMIRIGY BETEG VAGY ÉS FOGYNI SZERETNÉL?


DIÉTA HELYETT PRÓBÁLD KI A HOSSZÚ TÁVÚ MEGOLDÁST ADÓ ÉLETMÓDPROGRAMOT:

Such Klaudia Táplálkozási Szaktanácsadó, Nutrition Coach-al

GYŐZD LE A 21. SZÁZAD NÉPBETEGSÉGÉT!

Egy átlagembernek sem könnyű úgy lefogynia, hogy ne kelljen többet attól féljen, hogy vissza fog hízni. Hát még egy pajzsmirigy betegséggel küzdőnek.

Szeretnél egyszerűen követhető, az életedbe könnyen beilleszthető megoldásokat, amelyek segítenek a fogyásodban a betegséged ellenére?

Úgy érzed mindent megpróbáltál és most már szükséged lenne egy szakemberre, aki saját tapasztalatból tudja min mész keresztül és aki nem drasztikus és egészségtelen megoldásokat kínál a fogyásodhoz?

" A Shape Design Életmódprogram után ezt a mentorprogramot kifejezetten pajzsmirigy betegeknek hoztam létre, akik szeretnék saját maguk kezükbe venni az életüket és az egészségük irányítását. "

EZ A MENTORPROGRAM NEKED SZÓL, HA…

…szakember mentorálása mellett szeretnél rálépni a fogyás útjára

…ha tudod, hogy a tartós fogyás nem diétával kezdődik, hanem a hozzáállás és mentalitás kialakításával

…szeretnéd a saját ütemedben feldolgozni az étkezési módszereket, életmód és coaching technikákat otthon

…nincs időd részt venni egy életmódprogramban, túlságosan elfoglalt

…ha szeretnél többet tudni az érzelmi evés és a betegség kapcsolatáról

Egyre több az online zaj a témában, ami rendkívül összezavaró lehet egy fogyni vágyó beteg számára. Nem tudni ki és mi a hiteles forrás, hogy mit alkalmazhat magán az ember és mi fog valós segítséget nyújtani számára. Millió kérdés fogalmazódik meg bennünk és nem kaptunk rá választ. Egészen eddig.

” Pontosan ezek miatt a bizonytalanságok miatt szeretném megosztani veletek a tudásom és ezért hoztam létre a Shape Design előfizetői programot. “

A MENTORPROGRAM ALAPPILLÉREI

KONKRÉT ÉTKEZÉSI TECHNIKÁK

ÉLETMÓD JAVÍTÓ ESZKÖZÖK

COACHING TECHNIKÁK

GYAKORLATI ÚTMUTATÓK, SEGÉDANYAGOK

KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS

STRESSZKEZELÉS

 MENTORPROGRAM RÉSZLETEI

Az azonnali megvalósítás útjára léphetsz!

A program lényege, hogy konkrét eszközöket és tudást adjak a kezedbe hétről- hétre, amivel megreformálhatod az étkezéseidet, átalakíthatod a mentális hozzáállásod a fogyásról és a betegségedről, valamint leküzdheted az érzelmi evést.

Mindezt szakember jelenléte mellett és egy közösség tagjaként, ahol mindenkinek ugyanaz a célja. Lefogyni egészséges módon, betegen is.

És hogy miért ezt a formátumot választottam?

Saját tapasztalatomból kiindulva tudtam, hogy egyedül minden nehezebb. Viszont, ha olyan embereket vesznek körül, akiknek ugyanaz a célja, mint nekem és hasonló problémákkal küzdenek, minden sokkal könnyebb. Így coach és mentor fejjel is tudtam, hogy az ügyfeleim így sokkal nagyobb sikereket fognak tudni elérni.

Tehát itt nem csak leülsz egy 2 órás kurzus elé, ahol elmondom mit csinálj, hogy lefogyj és utána lesz, ami lesz, hanem folyamatosan ott leszek melletted. Adom az új technikákat, recepteket és trükköket a gyorsabb megvalósításhoz. Így hatékonyan és időt megtakarítva tudsz átalakulni nem csak testileg, de mentálisan is.

Ez által a program egyszerre személyesebb és pénztárca barát is. Nem egy összegben kell kifizess egy húzós árat. Ehelyett havi lebontásban fizethetsz és addig vehetsz részt a mentorprogramban, ameddig csak szükségét érzed.

CSATLAKOZZ TE IS!

A JELENTKEZÉSI IDŐSZAK HAMAROSAN ZÁRUL

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A MENTORPROGRAMBAN A KÖVETKEZŐKET KAPOD…

KEZDÉS: 2020. Június 15.

PLATFORM:
Zárt Facebook csoport, Zoom

A program résztvevőit a Shape Design Pajzsmirigy zárt facebook (mentor) csoport fogja össze, ami egyben platformként is szolgál a tudásanyag/technikák megosztásához, illetve biztosítja a hatékony kommunikációt.

Ha szeretnél belevágni az egészséges életmódba és/vagy tartósan lefogyni, itt a helyed!

ÁR: 7000 FT / Hó

MÁRCSAK LIMITÁLT HELY ÁLL RENDELKEZÉSRE

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kezdettől fogva egy hosszútávú programban gondolkodtam, így adta magát az előfizetéses rendszer. A célom az volt, hogy minél könnyebben tudjon valaki csatlakozni és ennek az anyagiak ne szabjanak határt. Ez egy hosszútávú, rendszeres befektetés. Addig maradsz a programban ameddig csak szeretnél, így a Te kezedben van, hogy mennyit áldozol a saját fejlődésedre.

A programba regisztrált emailcímedre vagy a Facebook csoportba fognak leckékbe csoportosítva érkezni.

A Shape Design Mentorprogram 3 havonta nyitja meg kapuit. Amennyiben előbb szeretnéd elkezdeni az életmódváltást, akkor figyelmedbe ajánlom a Shape Design életmódprogramot, ahova bármikor tudsz jelentkezni. (Részletek az ajánlatok menüpont alatt.) 🙂

A mentorprogramban való részvétel ajánlott ideje 6 hónap. Ez alatt rengeteg tudást halmozol fel a fogyás, mentális egészség, érzelmi evés, egészséges életmód témájában, hogy utána önállóan is tovább tudd alakítani a szokásaidat.

Jelenleg az előfizetői díjat csak átutalással lehet rendezni. Ehhez minden fontos információt megkapsz emailben, a Shape Design Kezdő csomag keretein belül.

A program limitált létszámmal indul el, pontosan azért, hogy kezelhető maradjon. A célom, hogy a lehető legtöbbet tudjatok fejlődni, személyes legyen a légkör és megbízható.

Éppen ezért nem célom pusztán anyagi javak miatt masszívra duzzassztani a létszámot.

Ez a program olyan embereknek készült, akik valóban tenni akarnak az egészségükért és a megvalósításra nem sajnálják az időt hosszú távon. Ezért fontos hogy légy aktív, hisz így veheted ki a legtöbbet a programból. 🙂

Láttad már a pajzsmirigy betegség és fogyás kapcsolatáról szóló videóimat?

A JELENTKEZÉSI IDŐSZAK HAMAROSAN ZÁRUL

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A MENTORPROGRAMBAN A KÖVETKEZŐKET KAPOD…

KEZDÉS: 2020. Június 15.

PLATFORM:
Zárt Facebook csoport, Zoom

A program résztvevőit a Shape Design Pajzsmirigy zárt facebook (mentor) csoport fogja össze, ami egyben platformként is szolgál a tudásanyag/technikák megosztásához, illetve biztosítja a hatékony kommunikációt.

Ha szeretnél belevágni az egészséges életmódba és/vagy tartósan lefogyni, itt a helyed!

ÁR: 7000 FT / Hó

MÁRCSAK LIMITÁLT HELY ÁLL RENDELKEZÉSRE